Het Huis Leon Van Den Bogaert

Mooie antieke schouwen
& exclusieve vloeren

Door de eeuwen heen is de haard van een puur functionele waarde naar een symbool van sociale status en luxe die het interieur bepaalt geëvolueerd. Afhankelijk van het gebruik en de omgeving, werd marmer, hout of zandsteen gebruikt. De marmers in alle kleuren, van wit tot de meest extravagante, werden bewerkt door de beste vakmensen om echte kunstwerken te maken.

Van den Bogaert beheert een unieke verzameling van mooie antieke schouwen, haard toebehoren en andere decoratieve stukken voor huis en tuin daterend uit de Middeleeuwen tot en met de Art Deco periode. De stukken zijn zorgvuldig geselecteerd, waarvan de waarde stijgt door de jaren heen. De collectie antieke sierschouwen wordt aangevuld met haardplaten, open haard toebehoren, vuurschermen, vuurbokken, oude Bourgondische dallen en marmer tegels met een ongeëvenaarde patina.

Bij Van den Bogaert, krijg je deskundig advies. Het bedrijf staat bekend om zijn efficiënte en gekwalificeerde professionele vaardigheden, specialisten met een passie voor hun vak. het Huis Leon Van Den Bogaert biedt ook de levering en installatie van uw haard, en dit over de hele wereld. Ontdek de collectie en maak plaats voor een betoverende verhaal van een antieke open haard.